PUBLICITAT

Sant Julia de Lòria

Constituït el nou Consell d’Infants de Sant Julià

8 estudiants de 5è i 6è exposaran les seves propostes al comú

Per El Periòdic

Sessió constitutiva del nou Consell d’Infants, ahir.
Sessió constitutiva del nou Consell d’Infants, ahir. | Comú de Sant Julià de Lòria
El cònsol menor de Sant Julià, Julià Call, va nomenar ahir els sis nous representants del Consell d’Infants, que se sumaran als dos de l’Escola Andorrana que repeteixen mandat. «Teniu el dret a ser escoltats i a tenir-vos en compte», els va assegurar el cònsol. El Consell d’Infants lauredià finalitzarà al mes de maig amb les iniciatives que l’alumnat  hagi proposat per millorar la parròquia.
 
«Ens aporteu la vostra visió, que es tindrà en compte a l’hora de prendre decisions, perquè sou usuaris dels equipaments urbans, de les voreres i de les places on jugueu», va argumentar Call. Els sis nous consellers, que cursen cinquè, s’afegeixen als dos estudiants que repeteixen de l’Escola Andorrana i que cursen sisè. Des d’ahir i fins al maig tindran l’oportunitat de fer arribar les seves propostes al Comú de Sant Julià des del Consell d’Infants. A través del departament de Joventut, el comú lauredià té un representant a la Junta i un altre al Consell de l’escola.
 
Un dels nous consellers, Marc Tomàs, va declara ahir a l’ANA que «m’he presentat a conseller perquè, per posar un exemple, a la pista d’skate hi van posar unes tanques i no les han tret, i això fa que no hi puguem córrer i alguns ens hi hem fet mal. També perquè vull exposar les meves idees i per arreglar coses que ens molesten, com les caques de gos al carrer i les pedres que hi ha al terra i que rellisquen quan plou».
 
El Consell d’Infants del curs 2016-2017 està format per Canòlich Giribert i Enric Obiols, els consellers de sisè curs, i els sis nous consellers de cinquè, que són Pau Cabanes i Martí Vitales, de l’Escola Andorrana, i Aroa Carballo, Clara Pasqual, Anaïs Baró i Marc Tomàs, els alumnes escollits per l’Escola Francesa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT