PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gairebé 370.000 vehicles entren al país a l’octubre

El nombre de turismes que arriba al principat augmenta un 4,2%

Per El Periòdic

Cua de vehicles a Sant Julià de Lòria per entrar al Principat.
Cua de vehicles a Sant Julià de Lòria per entrar al Principat. | ANA
Les dades del Departament d’Estadística fetes públiques dilluns passat mostren que l’entrada de vehicles al país durant el mes d’octubre va incrementar-se un 4,1% respecte al mateix mes de l’any passat, fins arribar a la xifra de 370.000 vehicles. El total de turismes va tenir un creixement del 4,2% però el de vehicles pesants va disminuir, en aquest cas un -1,4%. Les dades també mostren que mentre que els turismes provinents d’Espanya s’incrementen en un 8,1%, els provinents de França baixen un -2,9%.
 
Durant els darrers 12 mesos, han entrat al país més de quatre milions de vehicles, el que representa un augment de l’1,5% respecte al període anterior. Val a dir que els vehicles que van entrar per la frontera hispanoandorrana en aquest període va augmentar un 2,5%, mentre que els que ho van fer per la frontera francoandorrana va disminuir un -0,5%.
 
Les variacions mensuals de l’entrada de vehicles per la frontera hispanoandorrana es mantené amb una petita tendència a l’alça al llarg dels darrers cinc mesos, i se situa en el 0,3% positiu a l’octubre. Pel que fa a la frontera francoandorrana, les xifres augmenten un 1,7%.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT