PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Per Nadal, comprar a Andorra té premi’ costarà 55.000 euros

La tercera campanya de ‘shopping’ serà de l’1 al 17 de desembre

Per El Periòdic

El sorteig de l’any passat de la campanya de Turisme
El sorteig de l’any passat de la campanya de Turisme | ANA
Sota el lema 'Per Nadal, comprar a Andorra té premi', el Ministeri de Turisme i Comerç posa en marxa la tercera campanya per tal de fomentar el consum intern i promocionar els productes autòctons, amb un pressupost de 55.000 euros. Per això, les compres superiors a 30 euros realitzades entre l’1 i el 17 de desembre tindran dret a una butlleta per participar en un sorteig i sense límit de butlles per tiquet. Aquestes butlletes caldrà dipositar-les en les urnes que es trobaran des del dia 1 de desembre en les oficines de turisme de totes les parròquies.
 
Així mateix, a partir del 8 de desembre, també s’habilitaran urnes per dipositar les butlletes en les dues casetes de fusta instal·lades a cada extrem de l’eix comercial de les parròquies centrals, que al mateix temps faran d’expositors i de punts d’informació de productes autòctons.
 
El sorteig, el 17 de desembre  / El sorteig tindrà lloc dissabte 17 de desembre a les 12 hores a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany. Els guanyadors de la primera categoria –3.000 euros per comprar al Principat i un lot de productes autòctons– hauran d’estar presents al sorteig o hauran de respondre la trucada en el moment del sorteig i disposaran de 45 minuts per recollir el regal. Als guanyadors dels 30 premis –consistents en un lot de productes d’Andorra– que no estiguin presents en el sorteig se’ls trucarà i podran recollir els premis a l’edifici administratiu del Govern a partir del dilluns següent al sorteig.


 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT