PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tercera donació de sang per superar el miler al 2016

La Creu Roja no ha viscut cap problema en el nou escenari, el Prat del Roure

Per El Periòdic

Tercera campanya de donacions de sang de l’any 2016
Tercera campanya de donacions de sang de l’any 2016 | M. B. / ANA
La Creu Roja Andorrana organitza, entre ahir i avui, la tercera campanya de donacions de sang a la sala d’actes del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, amb l’objectiu d’aconseguir com en edicions anteriors, entre 200 i 300 extraccions. Aquestes, sumades a les de les anteriors campanyes i a les de la marató que va tenir lloc a l’abril, suposa la superació del miler de donacions en un any. 
 
El gerent de la Creu Roja, Sergi Penedès, ha fet una valoració molt positiva, ja que les donacions van en augment perquè la ciutadania està cada cop més conscienciada, i fins i tot «marxen enfadats quan no acompleixen els requisits necessaris per donar».
 
Tot i que el canvi d’ubicació era un dels principals reptes, finalment no ha afectat, ja que abans de les onze del matí, ja hi havia gent esperant a la porta i no han deixat de participar en cap moment. Entre trenta i quaranta voluntaris participen aquests dos dies a la campanya per tal d’ajudar en l’organització i informar els donants dels passos a seguir.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT