Geilo

Novena posició de Pallàs en un gegant FIS a Geilo

L’andorrana comença la competició amb bon peu i treu menys punts dels que té en aquesta modalitat

L’equip femení de la FAE 2016-2017.
L’equip femení de la FAE 2016-2017. | FAE
La competició va començar ahir per a l’equip femení de la Federació Andorrana d’Esquí amb un gegant FIS a l’estació noruega de Geilo i Carmina Pallàs ho va fer amb bon peu, aconseguint menys punts dels 31,37 que té actualment.

La corredora de l’Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig va obtenir una meritòria novena posició amb una marca d’1.48,42 i va acabar a 1,7 segons de la primera classificada, l’holandesa Adriana Jelinkova. Aquest temps li va fer sumar 30,53 punts.

Sara Raméntol va ser la segona millor andorrana amb una vintena plaça amb un registre d’1.49,96 i 44,67 punts i per darrera Candelària Moreno va ser la 50a amb estrenant el seu caseller de punts fins amb 82,69; Clàudia Mijares va finalitzar la 58a, Mariona Raméntol la 59a i Aina Cinca la 65a en una cursa que va aplegar 107 participants.

L’equip femení de la FAE un segon gegant FIS a la mateixa estació i el cap de setmana, dos eslàloms.