PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Mountain job’ participa al 1r Concurs de MINIcurts

Els altres quatre candidats són de l'Estat espanyol

Per El Periòdic

Un fotograma de ‘Mountain Job’, el curtmetratge d’Èric Rossell Vela.
Un fotograma de ‘Mountain Job’, el curtmetratge d’Èric Rossell Vela. | Èriic Rossell Vela
El curtmetratge Mountain job, d’Èric Rossell Vela, és una de les cinc produccions que aspiren a ser els tres finalistes del Concurs MINIcurts organitzat pel Festival Ull Nu i Pyrénées Motors - Concessionari MINI.
 
A més del curt andorrà, els altres quatre candidats són de l’Estat espanyol: A França, de Víctor Sala; MINI lunar, de Manuel Mira; 1 min., de  Raúl Gómez i The SpanisJob, d’Alberto Vallejo Aznar. El públic, a través de la plataforma del concurs allotjada a la pàgina de Facebook del Festival Ull Nu, pot votar fins al 31 de desembre pel seu curtmetratge favorit. Els tres més valorats passaran a la final que se celebrarà durant els dies del Festival Ull Nu 2017. 
El jurat oficial del Festival escollirà el guanyador d’aquesta categoria especial que té un premi de 600 euros. Tots els curtmetratges es poden veure a la plataforma web: https://goo.gl/1kWgWy.
 
Les bases del concurs organitzat pel Festival Ull Nu i Pyrénées demanaven rodar un curtmetratge de ficció de màxim quatre minuts amb els crèdits inclosos i una cortineta aportada per l’organització del certamen. La cortineta ha d’aparèixer a l’inici del curt i amb una durada de cinc segons. Una altra de les condicions ha estat penjar el curtmetratge a les plataformes YouTube i Vimeo abans del 30 de novembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT