PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un documental mostra la feina de l’assistent personal

Kiko Bella i David Bueno coprotagonitzen el treball d’Afers Socials

Per EL PERIÒDIC

David Bueno i el seu assistent personal, a casa del primer.
David Bueno i el seu assistent personal, a casa del primer. | GOVERN D\'ANDORRA
Amb motiu de la celebració del Dia internacional dels drets de les persones amb discapacitat, el Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior ha preparat un documental sobre la figura de l’assistent personal, titulat 1+1>2 vincles que sumen. La projecció pretén donar a conèixer com ha d’actuar un assistent personal davant de les persones amb dependència. L’audiovisual explica el dia a dia de dos protagonistes, el Kiko Bella i el David Bueno. Els dos necessiten el suport del seu assistent personal per desenvolupar les tasques quotidianes.
 
El rodatge del documental va començar al mes de juny i s’ha allargat fins a l’octubre, i durant el mes de novembre es va dur a terme l’edició. El documental es projectarà subtitulat en català i s’emetrà en audiodescripció per a persones cegues. Els invidents es podran descarregar-se l’aplicació de mòbil Audescmobile.
 
La preestrena tindrà lloc el 6 de desembre a les set de la tarda a la sala polivalent del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. L’entrada és lliure i gratuïta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT