PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El robatori en un xalet d’Escàs continua sota investigació

El propietari de l’habitatge va realitzar l’avís del furt

Per E. G.

Un cotxe de Policia davant d’un establiment de la Massana.
Un cotxe de Policia davant d’un establiment de la Massana. | TONY LARA
El Cos de Policia d’Andorra continua investigant un robatori que va tenir lloc el passat divendres en un xalet d’Escàs, a la parròquia massanenca. 
 
Segons van informar ahir fonts policials, la investigació continua oberta i encara no es poden concloure aspectes com els causants de dit delicte o la quantitat total de diners a la qual ascendeixen els objectes que van ser robats. 
 
Els fets / El passat divendres a la nit la Policia va rebre un avís de robatori en un habitatge del centre de la Massana. 
Segons les fonts consultades, va ser el mateix propietari de l’immoble qui va trametre l’advertència del furt una vegada aquest va arribar al seu habitatge i va veure el que havia succeït. Encara es desconeix si es tracta d’un o més autors del delicte, però es té en compte la possibilitat que durant els fets es va forçar una caixa forta del xalet. 
 
Actuació / Els veïns de la zona afectada van destacar que –durant l’actuació policial de divendres– els agents van registrar diversos automòbils que circulaven per la zona en busca d’algun indici sospitós. Tot i això, no es coneix que en cap d’aquests registres s’hagi trobat alguna relació amb el furt. 
 
Altres furts / Tot i saltar l’alarma sobre anteriors furts ocasionats en altres zones de la mateixa parròquia massanenca, la Policia no va voler confirmar si hi ha altres robatoris relacionats amb els fets de divendres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT