PUBLICITAT

Mèxic

Calvó ressalta la «integració» de l’agricultura d’Andorra

La ministra manté que al país es realitza un model de cria de races adaptades

Per EL PERIÒDIC

Jornada COP13.
Jornada COP13. | SFGA
La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, va participar ahir en el segment ministerial de la conferència de les parts COP13 del Conveni de la Diversitat Biològica que se celebra a Cancún, Mèxic. 
 
Durant la trobada, Calvó va elogiar l’agricultura d’Andorra i va explicar-ne les característiques principals, com que és una pràctica «integrada» i que manté «un model de cria de races adaptades a la muntanya, el que afavoreix la protecció dels sols i el manteniment dels hàbitats». 
 
Compromisos / Calvó també va exposar els compromisos en matèria mediambiental recollits en l’Estratègia Nacional de la Biodiversitat d’Andorra que va ser aprovada pel Govern el passat 19 d’octubre. 
La ministra va recordar que aquesta estratègia s’alinea amb els documents de referència en el context regional pròxim del Pirineu, el Pla Estratègic Europeu, el Conveni de diversitat biològica i les metes d’Aichi i que està també en consonància amb les estratègies de país impulsades pel Ministeri com són les relacionades amb la protecció del paisatge o en matèria de lluita contra el canvi climàtic. 
 
Futura llei / A més, la ministra de va posar en relleu que el Govern està redactant la futura llei de preservació del medi natural, la biodiversitat i el paisatge, un text que recollirà els principis i les obligacions del Conveni de diversitat biològica que a Andorra va entrar en vigor el 5 de maig del 2015. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT