PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve s’adjudica un eslàlom FIS al Canadà

L’esquiador d'alpí andorrà rebaixa en dos punts els 24,59 que té

Per El Periòdic

Àxel Esteve, ahir al podi a Norquay.
Àxel Esteve, ahir al podi a Norquay. | FAE
El gran protagonista d’aquest cap de setmana entre els corredors de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) ha estat Àxel Esteve, que ahir va pujar al calaix més alt del podi en un eslàlom FIS disputat a l’estació canadenca de Norquay.
 
L’esquiador tricolor va acabar a tan sols 12 centèsimes del segon classificat i 33 respecte del tercer, per aconseguir 22,18 punts que superen amb escreix els 24,59 que té de mitja en aquesta disciplina. De la seva banda, Xavier Salvadores va finalitzar setè a 1,42 segons d’Esteve, Robert Solsona 27è a 6,23 i Josh Alayrach no va acabar la segona mànega després de completar la primera amb el tercer millor crono.
 
Respecte a la delegació que hi ha a l’estació noruega de Geilo, ahir Arià Missé va ser el millor andorrà en la categoria masculina amb un 18è lloc, a 2,83 segons del guanyador; Jan Sasplugas va acabar el 37è a 5,83; i Bartumeu Gabriel no va poder acabar la primera mànega.
 
En fèmines, Mariona Raméntol va aconseguir la 27a posició molt lluny –a onze segons– de la primera classificada, mentre que Cande Moreno no va completar la primera mànega, i Aina Cinca i Clàudia Mijares van quedar fora en la segona.
 
En esquí de fons, Ireneu Esteve va acabar quart en la prova de persecució d’una FIS a Riale Formazza (Itàlia) i Carola Vila va acabar cinquena en la categoria júnior.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT