PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gutiérrez, vintena al segon eslàlom de Copa d’Europa

Millora una posició respecte a la primera cursa disputada a Trysill

Per EL PERIÒDIC

Gutiérrez, al passat eslàlom de la Copa del Món de Levi.
Gutiérrez, al passat eslàlom de la Copa del Món de Levi. | Chrisophe Pallot / Agence Zoom
En el segon eslàlom de la Copa d’Europa que es disputava a l’estació noruega de Trysill, Mireia Gutiérrez va concloure a la vintena posició. D’aquesta manera millora només una posició respecte al resultat obtingut en el primer eslàlom. 
 
La corredora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va signar un registre d’1.56,77 minuts, marcant 26.94 punts FIS. Gutiérrez va tenir una actuació força similar a la que havia realitzat dilluns. En aquestes dues curses els tècnics esperaven que pogués estar més endavant a la classificació, però continuarà amb la mateixa programació establerta i el calendari de competició. La guanyadora de la carrera va ser l’alemanya Maren Wiesler amb un temps d’1.53,47. Va pujar al podi acompanyada per les austríaques Chiara Mair (1.53,96) i Katharina Gallhuber (1.54,43). 
 
Oliveras, tretzè a Lake Louise / L’equip masculí de velocitat de la FAE va participar en la primera jornada d’entrenaments de descens dels Campionats Nacionals de Canadà. Marc Oliveras va ser qui va obtenir un millor crono.
 
L’esquiador andorrà va concloure el dia en la tretzena plaça de la classificació, amb un temps d’1.20,03. Kevin Courrieu va finalitzar al dissetè lloc amb 1.20,37, Joan Verdú va ser 25è (1.21,16) i Matías Vargas 34è (1.22,12). El més ràpid de la jornada va ser l’estatunidenc Sam Morse amb un registre d’1.17,99. La segona plaça va ocupar-la el suec Felix Monsen (1.18,08) i la tercera el canadenc Tyler Werry (1.19,12). Avui es realitza a la mateixa estació una segona jornada d’entrenaments de descens, de nou, amb presència andorrana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT