PUBLICITAT

Windsor

Ramírez conclou norantena als cent lliures

Cap de les dues nendadores andorranes va ser capaç de rebaixar les seves millors marques

Per El Periòdic

Ricart i Ramírez, a la piscina dels Mundials de Windsor.
Ricart i Ramírez, a la piscina dels Mundials de Windsor. | FAN
El Campionats del Món de piscina curta de Windsor (Canadà) afrontaven la segona jornada amb la participació de nou de Mònica Ramírez i Lea Ricart, que competien en la prova dels 100 metres lliures. Cap de les dues van poder millorar les seves marques personals.
 
Ramírez va finalitzar a la norantena posició, realitzant un temps de 59.66 segons, mentre que Ricart va ser 96a amb 1.00,06 minuts. La primera arribava a Canadà amb una marca de 58.14 i la segona de 59.52.  La més ràpida en les classificatòries va ser la canadenca Penny Oleksiak amb un temps de 52.36. La segona plaça va ocupar-la l’australiana Brittany Elmslie (52.72) i la tercera l’holandesa Ranomi Kromowidjojo (52.75). Les setze millors es classificaven per a les semifinals. Van prendre part a la cursa 127 nedadores.
 
Després de competir les dues primeres jornades dels Mundials, les dues nedadores andorranes descansen avui. El que debuta és l’únic representant en categoria masculina,  Èric Fernàndez, que participa en la prova dels 50 lliures.
 
Trofeu Nadal / La piscina del Centre Esportiu dels Serradells va acollir el Trofeu Nadal, que tanca el calendari d’aquest any a nivell nacional. Van participar vuit clubs i es va produir un nou rècord d’Andorra.
 
Les entitats que van entrar en competició van ser el CN Berga Resort, CN Minorisa, CN Puigcerdà, CN Escaldes, CN Cleser, CN Sant Julià, CN Encamp i CN Serradells. En categoria absoluta i júnior la millor puntuació FINA va ser per a Èric Fernàndez en els 50 lliures amb 23.98 segons i Mònica Ramírez en la mateixa prova amb 28.49. El Serradells es va imposar en relleus en el 4x50 estils mixte amb 2.03,22. En infantil van vèncer Patrick Pelegrina i Gabriela Reis, en aleví Kevin Teixeira i Anna Isal, en benjamí Biel Cuén i Aina Ortega, en prebenjamí A Nil Vinyes i Carlota Pignon; i en prebenjamí B Quim Llort i Carlota Bringueret.Anna Isal va establir un nou rècord d’Andorra de dotze anys a la prova de 100 esquena amb 1.13.10. També va haver-hi competició d’Special Olimpics, amb el triomf de Sergi Cuberes i Aina Baron.
PUBLICITAT
PUBLICITAT