PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un catàleg ‘on line’ de professors d’esquí

L’app ‘uSchuss!’, creada per dos andorrans, permet escollir el monitor segons la seva simpatia i professionalitat

Per L. R.

Un monitor a les pistes d'esquí.
Un monitor a les pistes d'esquí. | TONY LARA
Escollir el monitor d’esquí més professional i simpàtic del país abans de conèixer-lo és possible. L’aplicació gratuïta uSchuss! creada per dos andorrans permet als amants de la neu escollir el seu instructor i, fins i tot, contactar amb ell a través del telèfon mòbil. L’escollit haurà de preparar-se bé la classe, ja que un cop finalitzada l’usuari també té l’opció de valorar-lo. Amb tots els ítems, l’aplicació crea un rànquing amb els professors més ben valorats. 
 
Una app d’allò més útil pels obsessionats de les consultes per Internet. I és que avui en dia estem acostumats a buscar informació prèvia de tot allò que volem comprar o consumir. 
 
Els seus creadors, Julie Grard i Antonio Moreno, professionals de l’esquí, ofereixen a l’usuari la possibilitat de triar el seu professor arreu del món en funció de la tècnica que volen aprendre –esquí, surf de neu, freestyle o telemark–, l’idioma, els comentaris o les valoracions d’altres persones. Els seguidors del món de l’esquí també poden seguir els seus professors preferits, consultar el seu perfil i veure les fotografies que pengen. 
 
L’aplicació uSchuss!, disponible per a les plataformes iOS i Android, té al voltant de 100 descàrregues des del mes de març. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT