PUBLICITAT

Windsor

Èric Fernàndez debuta amb un rècord nacional absolut als 50 metres lliures

Atura el cronòmetre a Windsor en 23.74 segons

Per EL PERIÒDIC

Èric Fernàndez, a la piscina de Windsor.
Èric Fernàndez, a la piscina de Windsor. | FAN
L’últim dels nedadors andorrans en debutar als Campionats del Món de pisciona curta de Windsor (Canadà) va ser Èric Fernàndez. I va estrenar-se de forma exitosa, no en el que fa a la classificació, sinó en la seu temps, que significa un nou rècord absolut en els 50 metres lliures.
 
Va parar el cronòmetre en 23.74 segons, rebaixant la millor marca nacional que existia fins el moment, que la posseïa Carles Ridaura, amb 23.84. A la piscina de Windsor va concloure a la 81a posició, igualat amb dos nedadors més, el panameny Jeancarlo Calderón i el kenià Issa Mohamed. El més ràpid a les sèries classificatòries va ser el rus Vladimir Morozov amb un registre de 21.27. En la segona plaça de la classificació es va situar el sud-africà Douglas Erasmus (21.31) i en la tercera, l’holandès Jesse Puts (21.42). En total, van participar-hi 138 nedadors i d’aquests, només setze van passar a les semifinals.
 
En la quarta jornada d’avui d’aquests Mundials de piscina de 25 metres de Windsor tornen a competir les representants femenines andorranes. Mònica Ramírez i Lea Ricart ho fan a la prova de 50 metres esquena.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT