PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pugen les importacions i baixen les exportacions

L’arribada de carburants durant el darrer mes ha estat de 15,13 milions de litres

Per EL PERIÒDIC

Una benzinera del Principat.
Una benzinera del Principat. | EL PERIÒDIC
Les importacions durant el mes de novembre han representat un valor de 127,52 milions d’euros, el que suposa un augment de l’11,3% respecte al mes de novembre de l’any anterior, segons les dades facilitades ahir pel Departament d’Estadística. 
 
Pel que fa a l’acumulat dels darrers dotze mesos (sense comptar el capítol d’energies de l’informe), les importacions han tingut un valor de 1.218,60 milions d’euros, amb un creixement del 3,9% respecte a l’acumulat del mateix període de l’any anterior. Amb tot, les importacions en valor dels darrers dotze mesos són un 6,6% superiors al mateix període del passat any.
 
Tanmateix, les exportacions al novembre han representat un valor de 7,13 milions d’euros, el que suposa un descens del 13,6% respecte al període anterior, i durant els darrers dotze mesos, per un valor de 88,37 milions d’euros, han pujat un 8,9%. 
 
Carburants / La importació de carburants durant el mes de novembre ha estat de 15,13 milions de litres, el que suposa un creixement respecte al mes de novembre de l’any anterior de l’11,8%. Entre gener i novembre d’aquest any, la importació de carburants és de 159,44 milions de litres, amb un creixement de l’1,5% respecte al mateix període del passat any. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT