PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Compromís vol saber les sentències de l’ajuntament

El grup de l’oposició majoritari considera «greu» la sentència que anul·la la modificació urbanística a la Baixada del Molí

Per EL PERIÒDIC

Ajuntament de la Seu d'Urgell.
Ajuntament de la Seu d'Urgell. | TONY LARA
El grup municipal de Compromís X la Seu va defensar ahir al ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell una moció en la qual demana que el consistori informi als grups de l’oposició de les sentències judicials en què l’ajuntament sigui part implicada. 
 
La petició arriba després que recentment es va tenir coneixement d’una sentència judicial que anul·lava la modificació urbanística a la Baixada del Molí aprovada per l’ajuntament i que Compromís «ja havia denunciat públicament en el passat que era incorrecta i que no defensava l’interès públic». 
 
El grup de l’oposició majoritari considera «greu» la sentència perquè creu que «la situació empitjora encara més pel fet que l’equip de govern no en va informar els grups de l’oposició en temps i forma». En aquest sentit, apunten que «el coneixement de la sentència va arribar al grup cinc mesos després que aquesta arribés al consistori, i no pas perquè l’ajuntament ho fes saber».
 
El portaveu de Compromís X la Seu, Òscar Ordeig, creu que «és innegociable que l’equip de govern, o bé el secretari municipal, informi tots els grups de l’oposició quan toqui de fets tant greus com aquest». La moció planteja que l’administració municipal estigui obligada a informar en Junta de Govern Local de «situacions judicials en què l’ajuntament hi estigui implicat d’una manera o una altra». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT