PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El nou pàrquing dels Veedors estarà a punt per al Nadal

Disposarà parcialment de 72 places i a partir del febrer s’ampliarà a 159

Per Iván Moure

Una grua realitza els treballs de moviment de terres, ahir a Veedors.
Una grua realitza els treballs de moviment de terres, ahir a Veedors. | Comú E-E
Ja han començat les obres del nou aparcament amb barrera dels Veedors que reforçarà l’estacionament a la zona comercial d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany i que preveu obrir el 24 de desembre, just per a les festes de Nadal, una època en la qual el turisme al Principat es multiplica.
 
Serà una obertura parcial, ja que el projecte, amb un pressupost de 285.000 euros, tindrà una capacitat per a 144 vehicles i 15 més per a autocaravanes, però de cara al Nadal disposarà de la meitat, 72 places.
 
De moment ja s’ha procedit a la neteja del terreny i aquesta setmana s’estan realitzant els treballs de moviment de terres. A partir del pròxim dilluns, si es respecten els timmings, es procedirà a l’asfaltatge de la primera plataforma per adequar-la a l’obertura.
 
Les obres continuaran a principis del febrer enquitranant les dues plataformes restants per acabar d’enllestir un terreny que té una superfície de 5.600 metres quadrats a la zona del Clot d’Emprivat, que comptarà amb una entrada doble per Nacions Unides més una de sortida pel carrer dels Paraires, i que el comú ha llogat pels pròxims quatre anys.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT