PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un carril bici que genera electricitat, premi Actua

33 projectes van presentar-se per valorar la idea més innovadora

Per El Periòdic

Jordi Fernández recull el premi, ahir
Jordi Fernández recull el premi, ahir | ANA
L’informàtic Jordi Fernández ha estat el guanyador del concurs d’idees innovadores d’Actua. La seva proposta «Un carril bici que generi electricitat», ha estat la més votada d’entre les 33 propostes que es van presentar. 
 
El jurat, format pels responsables dels clústers d’Actua, ha valorat que el projecte compta amb possibilitats de ser aplicat al país, té cabuda en àmbits multisectorials com la mobilitat, l’esport, la salut, el respecte pel medi ambient, i a més, presenta un alt component innovador.
 
A part de la proposta de Fernández, el jurat també ha decidit contemplar la possibilitat de treballar una dotzena d’idees més d’entre les que es van presentar al concurs i que podrien ser tractades en els diferents clústers d’Actua (Salut i Benestar, Educació i Esports), i també al clúster privat d’innovació, ACTInn.
 
La directora d’Actua, Imma Jiménez, va fer ahir entrega del premi, un Ipad Pro, en presència de diversos representants del jurat. Jiménez va avançar que properament organitzaran «una sessió de treball interclústers» on es convidarà «al guanyador a presentar el seu projecte», i va assenyalar que «a petició del jurat», també es convidarà als altres participants segons informa l’ANA.H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT