PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Novembre registra la millor dada d’ocupació des de 2011

Segons la Unió Hotelera, el 38% dels allotjaments van tenir clientela

Per Marc Solanes

Segons va comunicar ahir la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), les dades recollides per l’associació reflecteixen que es tracta del millor mes de novembre dels darrers cinc anys. En total, la dada d’ocupació va arribar fins al 38%, el que significa un augment de gairebé el 6% en comparació al mateix mes de l’any passat. El novembre amb les dades més baixes, però, continua sent el de 2011, amb tant sols un 30% d’ocupació.
 
D’aquesta forma –i a falta de les dades de l’actual mes de desembre–, el 2016 recull a hores d’ara sis dels mesos amb la ocupació més alta que es registra des de l’any 2011, unes dades que confirmen la tendència positiva a nivell turístic que està vivint el Principat a hores d’ara. Així doncs, la mitjana anual d’ocupació arriba fins al 55%, una xifra ostensiblement superior a les dels anys anteriors.
 
Pel que fa al mesos que registren una ocupació més elevada, aquests continuen sent els de febrer i agost –que representen els pics de turisme d’hivern i d’estiu de l’any–, amb uns percentatges que volten el 80% en ambdòs casos.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT