PUBLICITAT

Oliana

30è aniversari del Grup Excursionista d’Oliana

L’acte va reunir el primer president amb la presidenta actual

Per EL PERIÒDIC

El pessebre dut a l’ermita de Sant Just de la Valldan
El pessebre dut a l’ermita de Sant Just de la Valldan | RÀDIOSEU
El Grup Excursionista d’Oliana ha celebrat aquest diumenge l’acte central del seu 30è Aniversari. La celebració s’ha dut a terme en el marc de la tradicional portada del pessebre a l’ermita de Sant Just de la Valldan, amb la participació d’un centenar de socis i aficionats a la muntanya. Després de desar el pessebre, els inscrits van cantar nadales. Des de l’entitat s’ha volgut destacar el «magnífic» pessebre que els ha cedit la veïna d’Oliana Marta Tarrés.

A més a més, la jornada va permetre unir, en el posterior dinar al Pavelló Francesc Betriu, el president fundador del GEO, Ventura Roca; l’actual presidenta, Montse Viladrich; l’anterior president, Jordi Pasques, i també el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino. El màxim responsable de la FEEC va voler donar suport a l’associació olianesa en un dia significatiu per a la història de l’entitat.

Exposició/ Els assistents van poder veure una exposició fotogràfica amb els moments més destacats d’aquestes tres dècades d’activitat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT