PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Nordic Walking Pirineus obté el Guardó de l’Esport 2016

L’entitat ha esta premiada per fomentar i difondre els hàbits esportius

Per EL PERIÒDIC

Marxa nòrdica de l'associació.
Marxa nòrdica de l'associació. | RÀDIOSEU
L’Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus ha obtingut el Guardó de l’Esport 2016 en la categoria de Foment i difusió dels hàbits esportius.
Sota el títol Marxa nòrdica i senderisme: activitat física de base en la promoció d’hàbits esportius i saludables en la societat catalana. Programes i incidència social, Nordic Walking Pirineus va presentar la candidatura al premi, que incloïa set iniciatives promogudes o amb la col·laboració de l’associació esportiva. D’aquests projectes, cinc són específics de la marxa nòrdica o bé tenen una incidència molt notable d’aquesta pràctica esportiva.
 
Entre les propostes valorades destaca la de Parcs de Salut de Cerdanya, el cicle de xerrades formatives a les escoles de Cerdanya, programes formatius per a la població, programes formatius per a professionals de l’esport i de la salut, Cerdanya Senderisme de Salut, Cerdanya Activa i Vacances en Família.
 
Segons informa RàdioSeu, en total han estat 19 les entitats premiades en les sis categories del premi. I han sorgit noms «tan rellevants» com Blanquerna-Universitat Ramón Llull, Esportistes.cat, la Fundació Barcelona Olímpica, la Federació Catalana per a Persones amb Discapacitat Física, el CD Terrassa Hockey, el Club Patinatge Artístic d’Olot o la Federació Catalana de Rugbi, entre d’altres.
 
Reconeixement / Nordic Walking Pirineus ha volgut agrair la distinció als membres del Comitè avaluador de la primera edició dels Guardons de l’Esport i a la Fundació Catalana per a l’Esport. Així mateix, l’entitat ha expressat la seva gratitud als instructors, participants de les activitats i entitats col·laboradores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT