PUBLICITAT

CANILLO

Maridatge d’ostres i bona música

La terrassa Amélie Experience ofereix una jornada d’alta gastronomia i concert en directe

Per EL PERIÒDIC

Ostres Amélie.
Ostres Amélie. | FRANCESC MARTY
L’Amélie Experience, la terrassa del restaurant del Llac dels Pessons, a Grau Roig, inicia avui un maridatge que combina esquí al domini Grandvalira, les millors ostres del món (Huîtres Amélie), l’excel·lent xampany Louis Roederer i bona música en directe. Aquest migdia, la primera sessió comença amb el blues del trio Johnny Big Stone & The Blues Workers. El repertori de la banda inclou temes de west coast, jump blues o blues tradicional.

L’actuació del grup de blues és la primera de les que oferirà l’Amélie Experience: el 2 de gener, actuarà un quartet de corda; el 14 de gener, bossanova; el 21 de gener, pop, i el 28 de gener, de nou un quartet de corda.

Huîtres Amélie són un referent mundial en el camp de les ostres, considerades entre les millors del món per la seva qualitat superior, forma regular, textura i gruix. El procés d’afinació i de cria de les ostres permet enriquir la seva qualitat i ser comercialitzades sota la Denominació d’Origen Protegida Marennes Oléron.

La terrassa Amélie Experience pretén oferir als seus visitants una experiència única, amb una barra d’exquisides ostres minuciosament seleccionades, acompanyades pel millor xampany i acompanyades de bona música. A més, la terrassa està situada en un paratge de Grandvalira de gran bellesa que acontenta els esquiadors amb els paladars més exigents. Música, neu, sol i alta gastronomia es concentren en un espai únic.

Un miler de persones van descobrir l’espai el 9 de desembre passat, dia de la inauguració.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT