PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Salut continua treballant en el reglament sobre al·lèrgies

El Govern s’ha reunit amb les associacions implicades

Per EL PERIÒDIC

El ministre de Salut, Carles Àlvarez Marfany.
El ministre de Salut, Carles Àlvarez Marfany. | MARICEL BLANCH
El Ministeri de Salut està treballant en l’elaboració del projecte de reglament per  establir de forma concreta una norma única referida a aquella informació alimentària i nutricional que s’ha de lliurar al consumidor final. En resposta a una pregunta del conseller liberal, Carles Naudi d’Areny-Plandolit, el Govern manifesta que a principis de novembre es disposava d’un primer projecte reglamentari inspirant en el marc regulador vigent a la Unió Europea que cal sotmetre a coneixement i consideració dels agents econòmics i socials més directament concernits. Així, finalitzat dit procés de consulta, l’Executiu donarà per finalitzat el reglament.

D’aquesta manera, el document ha estat presentat pel ministeri en diverses reunions a les associacions i organismes implicats com l’Associació d’Al·lèrgics i Intolerants Alimentaris d’Andorra (AIA), l’Associació de Celíacs d’Andorra (Acaea), a la Unió Hotelera (UHA) o a la Cambra de Comerç, entre d’altres. 

Des del ministeri destaquen que en general tots els sectors consultats estan d’acord amb els aspectes del reglament i amb els terminis d’aplicació.
Aquest primer projecte de reglament ja ha estat presentat a Govern amb l’objectiu que els membres poguessin conèixer el seu contingut. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT