PUBLICITAT

Lleida

La boira torna a sabotejar un vol d’esquiadors del Regne Unit

Prop de 600 afectats han estat traslladats en autocar des de Reus fins al Principat.

Per EL PERIÒDIC

Porta d’arribada dels vols a l’aeroport lleidatà.
Porta d’arribada dels vols a l’aeroport lleidatà. | TONY LARA
Els tres vols del touroperador Neilson que aquest dilluns havien d’aterrar a l’aeroport de Lleida-Alguaire procedents del Regne Unit han tornat a ser desviats a Reus per tercera setmana consecutiva per la presència de boira a l’aeroport lleidatà, tal com ja ha succeït les darreres dues setmanes amb els primers vols d’esquiadors d’aquesta temporada. 
 
Segons ha informat l’ACN, es tracta dels vols procedents de Manchester i Londres, que havien d’aterrar a Lleida-Alguaire ahir (dos al matí i un al migdia) i que després estava previst que tornessin amb més passatgers cap a les ciutats d’origen. Dels esquiadors procedents del Regne Unit, prop de 600 ja han estat traslladats en autocar des de Reus fins al Principat. 
 
Sistema antiboira / La localitat de Lleida registra boires denses en nombroses ocasions, per aquest fet, el territori reclama des de fa temps la instal·lació a l’aeroport d’un sistema antiboira de majors prestacions que eviti situacions com les de les darreres setmanes, que han obligat a desviar vols i han influït de manera negativa en els serveis de la companyia aèria. De moment, però, el Govern descarta obtenir dit sistema pel seu elevat cost. 
 
Tot i les condicions meteorològiques, diumenge passat sí va poder aterrar sense problemes a l’aeroport LLeida-Alguaire el vol procedent i amb destinació a Palma de Mallorca. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT