PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Naudi dubta del pressupost d’Andorra Turisme

El polític considera que l’entitat «engloba despeses milionàries» en la partida 'Altres Serveis'

Per EL PERIÒDIC

El conseller Carles Naudi.
El conseller Carles Naudi. | MARICEL BLANCH
El conseller general del grup parlamentari Liberal Carles Naudi d’Areny-Plandolit va trametre ahir una demanda d’informació a Govern per aclarir i especificar la partida Altres Serveis del pressupost de la societat Andorra Turisme SAU a la que es destinen 16.227.865 euros.  
 
Naudi considera que l’entitat «engloba despeses milionàries en aquesta partida» i, per això, vol un desglossament de la partida Altres Serveis per fer un seguiment de l’activitat d’Andorra Turisme donat que «aquesta societat no realitza ni concursos públics, ni obertures de sobres públics, ni les seves adjudicacions surten publicades al BOPA». A la demanda d’informació, Naudi demana també una comparativa dels subapartats inclosos a Altres Serveis (campanyes de comunicació, patrocinis, comercial i producte) amb l’any 2016. 
 
A més, el conseller recorda que el grup parlamentari Liberal ja va proposar la incorporació de dos representants del Consell General al Consell d’Administració d’Andorra Turisme i que la proposta va ser rebutjada per la majoria de DA (Demòcrates per Andorra). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT