PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rossell, Vallejo i Sala són els finalistes dels MINIcurts

Els tres autors han passat a l’última etapa després de 1.500 vots

Per EL PERIÒDIC

Un ‘frame’ dels tres minicurts seleccionats.
Un ‘frame’ dels tres minicurts seleccionats. | FESTIVAL ULL NU
El Concurs de MINIcurts, organitzat pel Festival Ull Nu i Pyrénées Motors-Concessionari ja té els tres finalistes d’aquesta primera edició. Els escollits han estat: Eric Rossell (amb el seu curt MountainJob), Alberto Vallejo (amb l’obra TheSpanisJob) i Victor Sala (amb A França). 
 
Els tres autors han aconseguit passar a la final gràcies als vots que han obtingut en la plataforma del concurs allotjada a la pàgina de Facebook d’Ull Nu. Segons ha informat l’organització, durant tot el mes de desembre s’han registrat més de 1.500 vots.  
 
Durant la cinquena edició del Festival Ull Nu, que se celebrarà del 14 al 18 de febrer, el jurat oficial de l’esdeveniment escollirà el guanyador d’aquesta categoria especial i li atorgarà un guardó i un premi de 600 euros. 
 
Les condicions / Les bases del concurs organitzat pel Festival Ull Nu i Pyrénées Motors-Concessionari demanaven rodar un curtmetratge de ficció de màxim quatre minuts amb els crèdits inclosos i una cortineta aportada per l’organització del certamen. La cortineta havia d’aparèixer a l’inici del curt i amb una durada de cinc segons. 
 
Una altra de les condicions per optar a la final del certamen ha estat que els autors havien de penjar el curtmetratge a les plataformes YouTube i Vimeo abans del 30 de novembre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT