PUBLICITAT

Encamp

El Saló de la Infància del Pas pretén créixer més d’un 15%

L’esdeveniment va obrir les portes ahir després d’estar uns dies a Encamp

Per EL PERIÒDIC

Infants al saló durant la inauguració d’ahir.
Infants al saló durant la inauguració d’ahir. | ANA / M. T.
Després d’estar uns dies instal·lat a Encamp, el Saló de la Infància es va estrenar ahir al Pas de la Casa amb unes expectatives de creixement iguals o superiors a les del seu homòleg (que ho va fer en un 15%). El format de l’esdeveniment al municipi fronterer és una mica més reduït, amb una sala gran amb els inflables i jocs de tot tipus –des de videojocs fins a activitats més físiques i d’equilibri– i un segon espai de ludoteca destinat als més petits, que també inclou una zona de gimnàs, una de les novetats de l’edició d’enguany.
 
El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, que va encapçalar la comitiva comunal que va inaugurar el Saló, es va mostrar satisfet de com s’està desenvolupant l’esdeveniment, destacant que els dies en què va estar instal·lat a Encamp els visitants van créixer un 15% respecte l’any anterior i l’acceptació dels usuaris va ser d’allò més bona. Així doncs, Torres espera que aquest creixement també es repeteixi durant el període en què es podrà gaudir del Saló al Pas de la Casa (del 3 al 5 de gener), cosa que els portaria a estar «plenament satisfets».
 
Les novetats d’enguany són un taller de Lego, nous inflables i una zona de gimnàs a l’interior de la ludoteca, dirigida als infants més petits. Pel que fa a l’edició del Pas de la Casa, Torres va indicar que hi ha més afluència de turistes que a Encamp pel fet de ser un poble «plenament enfocat a aquest sector, tot i que també hi ha presència dels infants residents al municipi». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT