PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La nova categoria dels GiAnd Car, novetat per a les GSeries 2017

Crèdit Andorrà entra com espònsor principal en una edició que tindrà cinc curses

Per El Periòdic

Un prototip de GiAnd Car en fase de proves al circuit del Pas.
Un prototip de GiAnd Car en fase de proves al circuit del Pas. | JAS
Una nova categoria, la GS2 que conformen els prototips de GiAnd Car, serà la gran novetat de les GSeries del 2017, que passen a tenir com a patrocinador principal Crèdit Andorrà. 
 
Aquests vehicles, creats i desenvolupats per PCR Sport, tenen tracció total amb diferencial en els dos trens i transmissió per cardan amb motor Suzuki Hayabusa de 1.300cc i 180 cavalls, sis velocitats, suspensions independents i més de mitja tona de pes. Xassís tubular, barra estabolitzadora posterior regulable o carrosseria de figra de vidre garanteixen fiabilitat i velocitat al circuit del Pas de la Casa per a una nova categoria que substituirà el clàssic The Duelo.
 
Dissabte, la GZero / Per participar a les GS2 són necessaris dos pilots per vehicle que s’alternaran en les tandes i finals previstes, pilots que seran admesos una vegada valorat el fair play i les prestacions al volant. Després de la GZero, que es farà el dissabte vinent de deu del matí a una de la tarda, es facilitaran els noms de les sis tripulacions que disputaran la temporada.
 
El calendari de les Crèdit Andorrà GSeries 2017 el formen cinc curses: el 14 i el 28 de gener; i el 4, el 18 i el 25 de febrer, amb el 4 de març com a data de reserva.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT