PUBLICITAT

Oruro

España s’exhibeix amb una vuitena posició a Bolívia

Despres cedeix al seu company de Peugeot Peterhansel el tro en cotxes

Per El Periòdic

El Peugeot de Sainz a Jujuy, poc abans de l’accident a l’etapa 4.
El Peugeot de Sainz a Jujuy, poc abans de l’accident a l’etapa 4. | EFE / DAVID FERNÁNDEZ
Cristian España té la confiança pels núvols, es veu fort i cada vegada està més a prop dels pilots que manen al Dakar 2017. L’andorrà no ha parat d’anar de menys a més però és que ahir estar immens, superlatiu, en la cinquena etapa entre Tupiza i Oruro, amb 692 quilòmetres d’especial.
 
La quarta etapa va estar ben moguda, plena d’abandons (18), alguns favorits com Toby Price o Carlos Sainz –en caure d’un barranc deu metres avall– i Nasser Al-Attiyah en cotxes. Un avís de la dura i salvatge Bolívia a navegants que en res va afectar al pilot de KTM. El seu salt en la general és immens: dimecres era el 32è, dijous el 26è i ahir, estarà entre el top-15 i el top-20. Sort contrària va patir el resident Joan Barreda, al qual li ha durat un dia el lideratge. Ahir va posar benzina fora dels límits i va ser sancionat a una hora. Ha passat a ser vuitè a 40 minuts del líder Quintanilla.
 
En cotxes, Cyril Despres va ser quart ahir a deu minuts el Loeb i l’altre company de l’equip Peugeot, Peterhansel, li ha pres la primera posició.
Pel que fa a la categoria de camions, al tancament de l’edició Llovera ocupava el 27è lloc al pas pel segon pas de control i Ginesta era el 38è però encara en el primer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT