PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Què faig amb els regals no desitjats?

Cada cop més ciutadans canvien els paquets de Ses Majestats a través de plataformes en línia com ‘Wallapop’, ‘Amazon’ o ‘Ebay’

Per E. G.

Turistes i ciutadans ultimen les compres de Nadal.
Turistes i ciutadans ultimen les compres de Nadal. | EL PERIÒDIC
Els Reis estan molt enfeinats, i pot ser que alguns dels regals que ens hagin portat no acabin de ser del nostre grat o no s’adeqüin a les nostres necessitats. 
 
Així, el que abans podia ser un mal de cap –doncs un regal era un regal i si no t’agradava el deixaves amagat al fons de l’armari– ara no és més que una altra excusa per seguir comprant i adquirint productes un cop acabat el Nadal. I és que tornar els regals de Reis ja és una tradició. 
Hi ha qui prefereix desplaçar-se fins a les botigues on s’ha adquirit el producte i canviar-lo per algun altre de més desitjat o senzillament canviar-ne la talla o el model. Però també hi ha qui decideix passar-se a les noves tecnologies i utilitza portals com Wallapop, Amazon o Ebay per desfer-se dels regals no desitjats, ja que aquestes plataformes et donen l’oportunitat de posar a vendre el teu producte i obtenir diners a canvi, que mai estan de més.  
Presencialment, els regals més retornats són les peces de roba, ja sigui perquè els Reis no han encertat amb la talla o perquè els gustos dels ciutadans i Ses Majestats no acaben de ser els mateixos. 
 
Pel que fa a Internet, els diferents portals de compra-venda s’omplen de regals de tot tipus, però sobretot d’aparells elèctrics i de telecomunicacions, com smartphones o tauletes. Tot i que també es poden trobar articles de bellesa, joguines, vehicles i, fins i tot, anells de compromís amb inscripció inclosa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT