PUBLICITAT

La Paz

Isidre Esteve i Txema Villalobos es troben en 37a posició al Dakar

El pilot d’Oliana reprèn avui la seva participació al ral·li més dur del món

Per EL PERIÒDIC

Després de la suspensió de l’etapa de dissabte a causa de les fortes tempestes i de la jornada de descans d’ahir, el ral·li Dakar es reprèn avui amb la participació del pilot d’Oliana Isidre Esteve i del seu copilot, Txema Vilallobos. Divendres passat, el tàndem Esteve-Villalobos va finalitzar l’etapa en un 37è lloc a la classificació de cotxes, la mateixa posició que ocupen al rànquing provisional, i són quarts en la seva categoria específica, la T1.S, segons resum RàdioSeu.
 
Divendres, dia 6 de gener, Esteve va viure la seva millor jornada al raid. Tot i la dificultat del tram entre Tupiza i Oruro, i la penalització d’11 hores del dia anterior a la zona de dunes, el pilot de l’equip KH-7 Sport va arribar a assolir una 18a posició absoluta en cotxes. Malgrat que va acabar més enrere, 37è, Esteve es mostra satisfet per la bona resposta que està mostrant el seu Mitsubishi Montero.
Dissabte es va cancel·lar l’etapa entre Oruro i La Paz a causa de «condicions meteorològiques extremes», amb pluges torrencials que en la jornada prèvia van obligar a escurçar el recorregut. El Dakar es reprèn avui, amb l’etapa entre La Paz i Uyuni. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT