PUBLICITAT

Andorra La Vella

‘I, Daniel Blake’ inicia la temporada de les Valls

El primer trimestre de l’any comptarà amb la projecció de set films

Per EL PERIÒDIC

Cartell de la primera pel·lícula del Cineclub les Valls.
Cartell de la primera pel·lícula del Cineclub les Valls. | EL PERIÒDIC
El Cineclub de les Valls ja té prevista la cartellera per al primer trimestre de l’any. Durant els mesos de gener a març el Teatre Comunal d’Andorra la Vella projectarà, a partir de les 21.30 hores, les set pel·lícules que conformen aquesta temporada. 
 
El primer film de la cartellera, que es reproduirà demà, serà I, Daniel Blake, de Ken Loach (Regne Unit 2016). El segon llargmetratge es podrà veure el 18 de gener. Es tracta de El ciudadano ilustre, de Mariano Cohn i Gastón Duprat (Argentina 2016). 
 
Durant el mes de febrer es projectaran les pel·lícules Fúsi (Corazón gigante) de Dagur Kári (Islàndia 2015) i La propera pell de Isaki Lacuesta i Isa Campo (Espanya 2016). Els films es podran veure l’1 i 15 del proper mes, respectivament. 
 
Per tancar el primer trimestre, el Cineclub de les Valls posarà a disposició el film A bigger splash de Luca Guadagnino (Itàlia 2015), que es podrà visionar l’1 de maig, la pel·lícula Fatima de Philippe Faucon, (França 2015), que es projectarà el vuit de març i el llargmetratge Shan he gu ren (Más allá de las montañas) de Jia Zhang-Ke (Xina 2015), que es veurà el 15 del mateix mes. 
 
Els objectius / El Cineclub de les Valls té l’objectiu de promocionar i difondre el cinema cultural i artístic d’autor actual. Així com el cinema en versió original, el cinema infantil i juvenil, els films clàssics i diferents materials de filmoteca, entre altres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT