PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Naturlandia tancarà el dimarts i el dimecres

El parc aplica la mesura per «adaptar-se al mercat competitiu»

Per EL PERIÒDIC

Un cartell de Naturlandia.
Un cartell de Naturlandia. | EL PERIÒDIC
Naturlandia aplica, des del dilluns passat, un nou calendari d’obertura «per adaptar-se al mercat competitiu», segons ha explicat el director del parc, Enric Ordóñez, a l’ANA. 
 
Els principals canvis són el tancament de Naturlandia el dimarts i el dimecres, excepte en les èpoques de més alta afluència, i el tancament durant tot el mes de maig i de novembre. A més, durant la temporada d’hivern l’entrada es farà per la cota 2.000, de manera que l’atracció estrella, el Tobotronc, tindrà un únic accés per la part superior. 
 
Ordóñez ha explicat que els nous horaris es van comunicar fa tres setmanes als operadors turístics amb els quals es treballa i mitjançant l’enviament d’una newsletter a 30.000 clients. Tanmateix, quan acabi el procés de reestructuració, d’aquí a uns dos mesos, es comunicaran públicament tots els canvis que s’han previst aplicar, sobretot pel que fa al personal. De moment, Ordóñez ha avançat que en breu s’incorporarà un nou director d’operacions, tot i que no serà l’únic canvi, sinó que en seran diversos amb l’objectiu de buscar una major eficiència. 
Aquestes mesures s’emmarquen en l’estudi de viabilitat i reestructuració de Naturlandia que està duent a terme la consultora KPMG. 
 
10% més de visitants / D’altra banda, Naturlandia ha registrat durant les festes de Nadal entre un 10 i 12% més de visitants respecte la temporada anterior. Tot i això, Ordóñez ha destacat que «no tenim la capacitat de portar visitants que només vinguin a Naturlandia, la gent ve a Andorra i escull un dels destins». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT