PUBLICITAT

La Marxa Pirineu arriba a la 25a edició amb una neu idònia

La prova és l’única de l’Estat que enllaça dues estacions d’esquí nòrdic

Lles de Cerdanya, després de la nevada
Lles de Cerdanya, després de la nevada
La Marxa Pirineu-Memorial Frederic Roura arriba a la 25a edició. La cursa d’esquí nòrdic entre Lles de Cerdanya i Aransa, l’única de l’Estat i dels Pirineus que enllaça dues estacions d’esquí, se celebrarà diumenge.
Al llarg d’aquests anys, la marxa ha viscut alts i baixos a causa de l’estat de la neu, que alguns anys ha obligat a ajornar-la o bé suspendre-la. Enguany, però, els participants podran gaudir d’una neu immillorable, gràcies al temporal dels darrers dies que ha deixat mig metre més de gruix. Els tècnics d’ambdues estacions i l’organització, en la qual hi ha implicat el Cefuc, estan treballant a fons per tenir a punt el recorregut.
El director de Lles de Cerdanya, Ramon Sellés, ha explicat a RàdioSeu que l’aspecte de la zona ara mateix és «increïble, el que els agrada veure a tots els aficionats a l’hivern». Sellés ha animat a fer la inscripció anticipada, tenint en compte que el preu és reduït fins avui: de 20 euros per a la cursa de 25 km, 15 euros per a la 14 km, i 13 euros en la modalitat familiar (mínim de tres persones amb almenys un dels progenitors).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT