PUBLICITAT

L'exalcalde de Los Alcázares nega haver evadit capital a Andorra i a Irlanda

  • L'informe de la Policia andorrana no constata operacions fraudulentes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'exalcalde de la localitat murciana de Los Alcázares, Juan Escudero, va assegurar a través d'un comunicat que les investigacions que s'estan duent a terme al jutjat de San Javier que instrueix el cas de la operació Ninette no han pogut demostrar que evadís capitals a Andorra i a Irlanda.

Escudero va manifestar que "les comissions rogatòries judicials encarregades pel jutge i la Policia, on es posava sota sospita als meus fills menors d'edat, suggerint que podrien haver estat utilitzats per evadir capitals o adquirir propietats a l'estranger, han estat infructuoses fins ara".

L'exalcalde i exdiputat socialista va afirmar que existeix un document del Principat d'Andorra, dirigit al jutjat de San Javier, que investiga la presumpta trama de cor- rupció urbanística a l'Ajuntament de Los Alcázares, "en què es comunica que les investigacions realitzades han determinat que cap dels meus familiars ni fills disposen de diners a bancs andorrans, ni han realitzat cap operació d'adquisició de propietats". Segons Escudero, "la Policia va mentir quan em va acusar d'evadir capitals a l'estranger i d'intentar crear una xarxa de societats internacional".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT