PUBLICITAT

La Massana estrena la 10a edició de Lo Mandongo

Una vintena de restaurants oferiran menús entre 12 i 35 euros

Un dels plats oferts l'any passat
Un dels plats oferts l'any passat | Comú de la Massana
La Massana dóna el tret de sortida aquest dissabte a Lo Mangongo, les jornades gastronòmiques centrades en el porc que enguany celebren el desè aniversari amb la novetat, aprofitant que n’és temporada, d’un menú amb calçots.
Segons el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la parròquia, Sergi Balielles, “Les jornades són una bona eina de promoció de la gastronomia local i enguany, com a prova, alguns restaurants ens han proposat introduir un menú centrat en els calçots, ja que també és un producte d’hivern. Estem oberts a anar introduint novetats i més encara si són els mateixos restauradors qui ens fan la proposta”. Els restaurants que hi participen, proposen menús variats amb una bona relació qualitat preu, entre els 12 i els 35 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT