PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les estacions d’esquí reobren les pistes a (gairebé) ple rendiment

Vallnord té un màxim de 170 centímetres de gruix i Grandvalira arriba als 181

Per El Periòdic

Una imatge aèria d’un sector de Grandvalira ben farcit de neu, ahir.
Una imatge aèria d’un sector de Grandvalira ben farcit de neu, ahir. | Grandvalira
Les grans nevades del cap de setmana i el dilluns van obligar les dues estacions d’esquí del país a tancar temporalment. Acabades les precipitacions calia adequar les estacions i preparar-les per a l’esquiador. Un petit problema dins una gran alegria, perquè amb el paquet de blanc que ha cobert les muntanyes ara estan funcionant gairebé a ple rendiment i es preparen per a un cap de setmana més que prometedor. Neu pols i uns dels millors gruixos de les darreres temporades.
 
Vallnord està operant al 100% a Pal Arinsal. Les 43 pistes estan obertes i els 29 remuntadors estan actius i al servei de l’esquiador. Els gruixos van des d’un mínim de 90 centímetres a un màxim de 140.
 
A Arcalís són 24 de 27 les pistes que estan obertes i 13 de 14 remuntadors operatius. Només el de Creussans roman tancat. La màxima de gruix és de 170 centímetres i la mínima, de 100.
 
Grandvalira, de la seva banda, anuncia xifra rècord de gruixos de les últimes 3 temporades. 181 centímetres de neu nova que permeten per al cap de setmana l’obertura de més de 200 quilòmetres de pistes amb gruixos d’entre 80 i 150 centímetres, i el 95% dels remuntadors.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT