PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’hospital de la Seu cerca director

La convocatòria vol establir una xarxa de centres mèdics a l’Alt Pirineu

Per EL PERIÒDIC

Fundació Sant Hospital de La Seu d’Urgell
Fundació Sant Hospital de La Seu d’Urgell | EL PERIÒDIC
El Patronat de la Fundació Sant Hospital (FSH) i l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), de la qual depèn l’Hospital Comarcal del Pallars, han iniciat un procés de selecció per a la contractació d’un director conjunt. 
 
La convocatòria d’aquest lloc de direcció s’emmarca en la iniciativa d’establir una Xarxa d’Hospitals de l’Alt Pirineu, sota el patrocini del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el CatSalut, segons informa RàdioSeu. 
 
Les bases de la selecció assenyalen que l’objectiu final de la proposta serà «la construcció de col·laboracions per enfortir i consolidar els serveis assistencials hospitalaris de les comarques de l’Alt Urgell, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l’Alta Ribagorça». Cada institució (FSH i GSS) mantindrà el caràcter jurídic propi i la plena autoritat a través dels seus òrgans de govern.
 
Sumar esforços / Fonts del Patronat de la FSH indiquen que aquesta aliança «estratègica» permetrà que l’hospital de la Seu sumi esforços amb altres centres per oferir un millor servei. Les mateixes fonts recorden que els dos darrers anys l’Hospital de la Seu ha tancat «amb bons nivells de qualitat assistencial i sense pèrdues».
 
El termini de presentació de sol·licituds per accedir al càrrec finalitzarà el 6 de febrer. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT