PUBLICITAT

Canillo

Tres ferits en un xoc entre un cotxe i un autobús a Canillo

Una de les víctimes va quedar atrapada dins del vehicle

Per EL PERIÒDIC

Estat del vehicle que ha xocat contra l’autobús, ahir.
Estat del vehicle que ha xocat contra l’autobús, ahir. | EMILIO PRENAS
Un turisme amb matrícula espanyola va xocar ahir al matí frontalment contra la part posterior d’un autobús a la sortida nord de Canillo, a l’alçada de la cascada de Moles. Els fets van tenir lloc passades les vuit del matí, poc després que es reactivés la nevada que va tornar a afectar bona part del país. 
 
Segons va informar la Policia, la topada es va produir quan l’autobús s’estava aturant en una parada. El xoc va provocar tres ferits, tots ells ocupants del vehicle, i un d’ells va quedar atrapat dins del cotxe, un Honda Civic, per la qual cosa els Bombers el van haver d’excarcerar.
 
Les tres víctimes, segons va informar l’ANA, van ser traslladades en ambulància a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Pel que fa al conductor del cotxe, un resident de 26 anys, va patir una fractura de clavícula i es preveia que fos donat d’alta durant les properes hores. L’altre home, també resident de 23 anys, va patir una contusió lleu a la mà i va ser donat d’alta poc després de l’accident, mentre que la dona, resident de 26 anys, va resultar ferida greu i es troba estable i ingressada a planta, amb quatre costelles trencades.
 
D’altra banda, els ocupants de l’autobús, la majoria treballadors de pistes que es dirigien al seu lloc de treball, van resultar il·lesos. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT