PUBLICITAT

Alís dóna "per finalitzat" el conflicte dels límits amb Canillo

  • Encara queden uns metres per delimitar al riu del Massat, a la zona d'Envalira
  • El pressupost en el primer semestre tanca amb un superàvit de 900.000 euros
PEPA GALLEGO
ENCAMP

Periodic
Una part dels terrenys de la Concòrdia, al límit entre Canillo i Encamp. Foto: TONY LARA

Encara queden uns metres per negociar en el que es coneix com el riu del Massat, però el cònsol major d'Encamp va declarar ahir que dóna "pràcticament per finalitzat el conflicte dels terrenys de la Concòrdia", que després d'una sentència al 2000 ha enfrontat els comuns de Canillo i el d'Encamp durant tots aquests anys.

Alís va anunciar ahir que es retiraran del litigi judicial sobre la delimitació dels terrenys de les dues par- ròquies, després de veure que el Comú de Canillo en la modificació del Pla d'Urbanisme ja ha inclòs els límits que el d'Encamp tenia delimitats, això sí després de la publicació al BOPA en el mes de juliol d'aquestes delimitacions.

El cònsol encampadà va manifestar ahir que la satisfacció perquè aquesta confrontació s'acabi ja ha de ser mútua, per part del Comú de Canillo com per el d'Encamp.

Tot i això, Alís va remarcar que amb aquestes delimitacions encara queda una diferència per resoldre que és la de la riu del Massat a la zona d'Envalira, en la qual el Comú d'Encamp entén que l'eix de delimitació va pel riu i el Comú de Canillo ho fixa en una vora del mateix riu, la qual cosa se'n va uns metres de diferència.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT