PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra emet uns segells sobre la comunitat argentina

La fàbrica preveu una tirada de 70.000 unitats amb nous motius

Per EL PERIÒDIC

Segell sobre la comunitat argentina.
Segell sobre la comunitat argentina. | EL PERIÒDIC
La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre-Reial Casa de la Moneda ha emès una sèrie de segells de correu postal sobre la diversitat d’Andorra, centrant-se en el col·lectiu de ciutadans argentins que resideixen al país pirinenc, segons publica el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).
 
La setmana passada es va posar en marxa la venda i la posada en circulació de la sèrie de segells, anomenada Diversitat andorrana 2017 - Comunitat argentina-Principat d’Andorra i que té un tiratge prevista de 70.000 unitats (cada segell té un valor postal de 1,25 euros).
 
Aquesta tirada respon a la voluntat de Correus d’innovar els segells d’Andorra que emet anualment. D’aquesta manera es podran trobar nous motius com l’obra La veu silenciada, de l’artista Neus Mola. 
 
Una altra sèrie que començarà aquest any i que a més incorporarà una novetat tècnica serà Fulles d’arbres, dedicada al bedoll, que incorporarà un encuny amb forma d’aquest full tan característica. Aquesta sèrie aspira a quedar-se a la programació d’Andorra en els propers anys.
 
Venda / La distribució als punts de venda de la nova tirada finalitzarà el 31 de desembre de 2019, tot i això, es mantindrà indefinidament el seu valor a efectes de franqueig, fins que es dicti ordre del contrari, segons detalla el Govern. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT