PUBLICITAT

Ocupació acull 548 persones a l'agost, 26 menys que al mes de juliol

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Servei d'Ocupació va registrar 548 persones inscrites al mes d'agost, 26 menys respecte al mes anterior, seguint així la tendència a la baixa de les demandes de treball iniciada el mes de maig. Del total d'inscrits, 425 estan en recerca de lloc de treball, mentre que la resta vol millorar la seva situació laboral, tal com va informar el Departament d'Estadística ahir. Tot i això, el nombre d'ofertes de treball també continuen disminuint, arribant aquest mes d'agost als 220.

D'altra banda, el nombre de beneficiaris de la prestació econòmica per desocupació involuntària és de 59 persones, quatre més que al juliol.

Del total d'inscrits al Servei d'Ocupació, el grup que registra més demandes és el d'empleats administratius, seguit dels treballadors no qualificats i els treballadors de serveis. El servei va oferir durant el mes d'agost un total de 220 llocs de treball, una xifra inferior a les demandes i que, en el cas dels empleats administratius és de només 17 ofertes per 116 demandes.

La franja d'edat amb més demandes és la que va dels 40 als 59 anys, amb el 42% del total, seguida de la d'entre 26 i 39 anys. Pel que fa al gènere, els homes representen el 59% del total d'inscrits al servei.

Pel que fa a la nacionalitat dels demandants de feina registrats al Servei d'Ocupació, el 32% són espanyols, el 26% andorrans, i el 18%, portuguesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT