PUBLICITAT

Marxa Beret i Copa del Món d’Esquí de Muntanya

La competició d'esquí de fons més multitudinària de l'Estat s'organitza el cap de setmana proper

La Marxa Beret en una edició anterior.
La Marxa Beret en una edició anterior.
Baqueira Beret serà la seu el cap de setmana proper de la 38a Marxa Beret, la competició d’esquí de fons més multitudinària de l’Estat i una de les més rellevants d’Europa. La prova espera arribar en aquesta edició als gairebé 2.000 participants, procedents d’arreu del món. A més, el complex hivernal de la Val d’Aran acollirà el 8 i 9 d’abril la darrera prova de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya.
La històrica prova de la Marxa Beret, que es disputarà el 5 de febrer al Pla de Beret en les distàncies de 10, 21 i 42 km, forma part del Circuit de Llargues Distàncies Populars d’esquí de fons (categoria ML) de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) i per primera vegada ha entrat en la Copa d’Espanya d’esquí de fons del calendari de la Reial Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI).
El dissabte  se celebrarà la prova en la modalitat lliure (patinador) de l’espectacular Sprint Salomon. La competició es desenvoluparà a la població d’Arties amb una distància d’1,5 km i tindrà la sortida a les 16 h. La participació està limitada a 32 homes i 16 dones.  El diumenge, a les 10 h, es disputarà al Pla de Beret la prova amb un circuit popular de 10 quilòmetres a la zona de Beret i Orri; un altre de 21 quilòmetres a la zona de Beret, Orri i Montgarri, i una distància de 42 quilòmetres a la zona de Beret, Orri, Montgarri, direcció Marimanha. Les inscripcions es poden fer en línia fins avui a la pàgina web de la Marxa Beret. També es podran fer en persona al Poliesportiu de Salardú el dia abans de la prova.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT