PUBLICITAT

Gutiérrez, Esteve, Oliveras i Verdú aniran als Mundials de St Moritz

La representant fèmenina aposta en exclusiva per l’eslàlom i fa broma amb Visa sobre l’objectiu: un top-15

Coma, Verdú, Esteve, Gutiérrez, Oliveras i Visa, ahir a la presentació de l’equip mundialista a El Tarter.
Coma, Verdú, Esteve, Gutiérrez, Oliveras i Visa, ahir a la presentació de l’equip mundialista a El Tarter. | Emilio Prenas
Mireia Gutiérrez, Joan Verdú, Àxel Esteve i Marc Oliveras seran els representants tricolros als Campionat del Món que es disputaran des del dilluns de la setmana que ve a l’estació suïssa de St Moritz.
 
La representant femenina tenia previst córrer en dues proves, però s’ha quedat a només un punt de poder disputar la supercombinada en sacrificar temps per centrar-se més en eslàlom, la seva disciplina forta a la qual aquesta temporada ha obtingut resultats per sobre del que esperava i per a la qual aposta en exclusiva per a la gran cita. L’objectiu plantejat va ser un motiu de bromes entre Mimi i Visa: «Un top-15 seria un excel·lent resultat», va proposar el director tècnic. «Oblideu-vos d’això», va convenir l’esquiadora entre els riures dels presents. «Estic bé físicament, contenta de com m’està anant la temporada i vull esquiar al meu nivell». Res més. Sense pressió és quan millor rendeix i, l’ogicament, se la vol treure de sobre.
 
Verdú ho farà absolutament tot:  supergegant, descens, combinada alpina, gegant i eslàlom. Admet que és un problema «perquè no pots centrar-te en una» però és que es nota «còmode a totes» les disciplines, al 10%% de forma, complint els objectius i amb confiança. «Aspiro a fer algun top-30, però sense obsessionar-me», va deixar clar.
 
Esteve, el novell, correrà el gegant i l’eslàlom. Aquesta temporada ha baixat punts en les dues disciplines i arriba «en un estat de forma òptim» amb l’objectiu de guanyar experiència.
 
Oliveras és el que es veu menys preparat. «No estic en la forma que voldria i em falta confiança», va admetre. «M’ho prendré amb calma». Al seu favor, ha demostrat que sempre es creix en les grans cites i aquesta és una. Afrontarà el descens, el supergegant i la combinada alpina.


Grandvalira avança a avui el Mundial júnior de fora pista

Grandvalira i l’organització van decidir ahir avançar 24 hores el Mundial de Freeride júnior a causa del fort vent (fins a 160 km/h.) i de les nevades previstes pel diumenge i els posteriors. Així, la competició se celebrarà avui, ja que les condicions previstes són més òptimes i garanteixen la seguretat dels riders. El Pic Alt del Cubil (Encamp) serà l’escenari que aplegarà a les 60 millors promeses del panorama internacional, entre ells Guim Campeny, Tommy Moreno i Pep Naudi


Solans ho correrà tot a la segona cita de les G.Series

El vigent campió de les G.Series Crèdit Andorrà, Nil Solans, serà la gran novetat en la segona cita del calendari 2017 per a la categoria GS2 al mateix temps que farà la GS, convertint-se així en l’únic pilot que correrà totes les mànigues en competició. El MotoGP Team tindrà una nòmina de pilots de luxe, amb Carles Checa, Marc Coma i Gerard Garrés. La jornada al circuit del Pas començarpa a les 9.30 hores amb el warm up i les finals seran a les 17.30h.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT