PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’operació sortida acumula fins a vuit quilòmetres de cua

El temporal obliga a tancar el port d’Envalira i l’accés a Arcalís

Per M. S.

Retencions a l’avinguda Tarragona durant el Pont de la Puríssima.
Retencions a l’avinguda Tarragona durant el Pont de la Puríssima. | Maricel Blanch
L’operació sortida del darrer cap de setmana ha provocat fins a vuit quilòmetres de cua a la frontera del riu Runer durant la jornada d’avui. La major acumulació de vehicles, però, s'ha produït al voltant de les 15.30 hores, tot i que les retencions ha començat a partir de les 11. A mesura que va anar avançant la tarda, la cua va anar disminuït, tot i que a les darreres hores del vespre encara hi havia retencions de fins a tres quilòmetres.
 
Pel que fa a la frontera francesa, l’únic moment en què s'han produït retencions ha estatr entre les 18 i les 19 hores (de tres quilòmetres), tot i que han desaparegut ràpidament. Durant la resta del diumenge, només s'han detectatr acumulacions importants al Tarter per accedir a pistes i a Canillo a partir de les 17 hores. 
 
Pel que fa a les nevades, el temporal ha fet que tant el port d’Envalira com l’accés a Arcalís prohibissin el pas dels vehicles a partir de les 19 hores. L’ús de les cadenes ha estat obligatori durant gairebé tot el dia a partir d’Ordino, la Massana i Canillo, i també a partir d’Encamp durant una estona entre les 18 i les 19 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT