PUBLICITAT

Bansko

Marín és 23è a la tercera cita de la Copa del Món

L’andorrà és eliminat als quarts de final per una sortida dolenta i ocupa el 22è lloc a la general

Per El Periòdic

Lluís Marín, en plena competició a la Copa del Món de Montafon.
Lluís Marín, en plena competició a la Copa del Món de Montafon. | Agence Zoom
Lluís Marín va arribar als quarts de final a la tercera cita del calendari de la Copa del Món de surf de neu que es va disputar el dissabte passat a l’estació búlgara de Bansko i va obtenir el 23è lloc amb 80 punts més que suma per situar-se 22è en la classificació general. 
 
L’andorrà no va poder continuar viu en la competició degut a que sortia des d’un dels laterals, el més lent, degut a les qualis de dijous. Va protagonitzar una mala sortida que e l va condicionar en una pista esprint i va anar a contracorrent tota l’estona, sense poder remuntar posicions malgrat intentar-ho.
 
En la primera cursa de la jornada, els vuitens de final, l’andorrà havia superat la ronda amb certa facilitat i va entrar segon a la meta.
 
«M’està sent difícil ser constant» / Sense pèls a la llengua, el rider tricolor va reconèixer «M’està sent difícil ser constant. He fet entrenaments molt bons, davant del Pierre Vaultier [que va acabar segon], però a quarts de final he fet una sortida molt dolenta. Amb una pista normal hauria sigut pacient perquè sé que hi hauria possibilitats d’avançar, però amb una pista tan curta un error i estàs mort. He intentat fer el que fos perquè sabia en quina posició em trobava i ha sigut una errada rere una altra».
 
Marín acumula 339,40 punts, que són el resultat de la suma dels 19,40 de Montafon, els 240 de Solitude i els 80 de dissabte a Bansko.  La pròxima cita amb la Copa del Món per a l’andorrà serà el pròxim cap de setmana a l’estació alemanya de Feldberg. 


Esteve, 8è als 15+15 dels Mundials sub-23
 
Ireneu Esteve va obtenir la vuitena posició a la prova dels 15km. clàssics més 15km. lliures de dissabte a la nit –hora andorrana– i corresponents als Mundials sub-23 d'esquí de fons a Park City (Estats Units. L’andorrà va completar la doble distància en 1:16.28,3, a menys d’un minut del vencedor, el rus Alexander Bolshunov. «Ha tingut problemes amb els esquís de patinador, que eren lents. Amb tot, és un súper resultat», va afirmar el seu tècnic, Joan Erola.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT