PUBLICITAT

Pas de la Casa

Solans s’imposa en GS i acaba tercer en GS2 a les GSèries Crèdit Andorrà

L’únic pilot de les GSèries Crèdit Andorrà inscrit a les dues categories fa doble podi

Per El Periòdic

Nil Solans, el primer pilot de les GSeries Crèdit Andorrà que participa a les dues categories, no va faltar al podi. A les dues. En GS va ser el més ràpid de tots i va aconseguir la victòria; en GS2, amb un cartell replet de candidats al triomf, va acabar tercer, una posició meritòria ja que havia de saltar d’un cotxe a l’altra sense respir i havent-se d’adaptar a les peculiaritats d’ambdós.
 
Més mèrit s’hi dona al triomf del pilot de Matadepera en la màxima categoria, ja que era la primera vegada que hi participava. El fort vent i les inclemències meteorològiques de dissabte va obligar a cancel·lar l’sprint 2 per accelerar el desenllaç de la competició i evitar que el fort torb que s’esperava pogués impossibilitar la disputa de les finals.
 
Solans va ser el més ràpid en l’sprint 1 per darrere de Jordi Gilberga i Efrén Llarena, a les performances, l’ordre va ser Gilberga-Llarena-Solans a la primera i Solans-José María Roger Chalmeta-Àlex Arroyo. Amb tot, Carlos Ezpeleta es manté líder a la classificació provisional amb 89 punts, 20 més que Xevi Pons i 21 més que Roger Chalmeta.
 
En GS2 el gran dominador va ser Marc Gutiérrez, el pilot amb més palmarès del certamen que organitza l’Automòbil Club d’Andorra. VA guanyar l’sprint 1 per davant de Marc Besolí i Solans , a les dues performances repetien resultats i de nou va guanyar a la final un Guti que és el líder de la provisional amb 90 punts, pels 79 de Solans i els 74 de Besolí.Continuarà el 18 de febrer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT