PUBLICITAT

El Ballet de Moscou tornarà amb ‘El Llac dels Cignes’

Les entrades per a la representació del 25 d’abril ja estan a la venda

El Ballet de Moscou en la representació de Don Quixot.
El Ballet de Moscou en la representació de Don Quixot.
El Ballet de Moscou en la seva gira de primavera retornarà al Centre de Congressos d’Andorra la vella amb el gran clàssic El Llac dels Cignes. La música insuperable del gran Txaikovski acompanyarà als grans solistes Cristina Terentiev i Alexei Terentiev en l’obra més representada de la dansa clàssica.
La combinació de qualitat, compromís, i passió al món del ballet fa que els artistes del Ballet de Moscou captivin al públic, exhibint una gran emotivitat i la tècnica més depurada de l’escola russa.
 En paraules del seu director i fundador, Timur Fayziev, «la vida d’un ballarí exigeix un compromís total. Els assaigs són diaris i moltes hores, s’ha de dur una vida espartana, dedicada a millorar la tècnica, controlant les hores de son i de descans i, naturalment, cuidar molt l’alimentació. Però quan s’està enamorat de la dansa tot això no suposa un sacrifici, ans al contrari. La companyia es converteix en la teva família, passes tot el temps amb ells, i la professió és tan absorbent que et deixa poc o cap espai per a altres coses».
El ballarí i coreògraf rus Timur Fayziev va fundar la companyia del Ballet de Moscou l’any 1989, format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos com el Bolshoi o l’Stanislavski. El Ballet de Moscou va ser elegit pel genial Rudolf Nureyev el1991 per a la seva darrera gira per Europa. Avui dia és una de les companyies més importants i més internacionals del seu país, havent fet més de 60 gires arreu del món: Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc.
 El Ballet de Moscou compta amb un repertori extens on destaquen títols com El Llac dels Cignes, El Trencanous, La Bella Dorment, El Somni d’una nit d’estiu, i les últimes produccions: Carmen, Don Quixot i Romeu i Julieta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT