PUBLICITAT

Canillo

El duet Leyla vesteix de ritmes soul l’Amélie Experience Terrace

L’espai gastronòmic exclusiu marida música i ostres

Per EL PERIÒDIC

Amelie experience terrace a Pessons
Amelie experience terrace a Pessons
El duet català de versions acústiques Leyla inundarà de màgia avui l’Amélie Experience Terrace, l’espai gastronòmic exclusiu creat per la marca d’ostres Huîtres Amélie a la terrassa del restaurant del Llac dels Pessons, a Grandvalira (Grau Roig). La banda, integrada per Claudia Steccato, vocalista i guitarra acústica, i Laura Díaz, teclat i percussió, sonarà a partir de les 12.30 per tenyir del millor soul i pop rock l’atmòsfera culinària selecte de l’Amélie Experience Terrace, una de les novetats més elegants i sorprenents d’aquesta temporada a Grandvalira. Leyla oferirà un recorregut pels temes més populars i carismàtics del panorama pop rock i soul internacional, des dels anys 70 fins a l’actualitat.
Amb una identitat pròpia, intensa i vibrant, Leyla versiona amb un talent irrefutable l’essència de les cançons fins a emocionar el públic. Alguns dels temes que el duet interpretarà aquest dissabte són Natural woman (Aretha Franklin), I’m so excited (The Pointer Sisters), Walking on sunshine (Katrina and The Waves), Hallelujah (Leonard Cohen) o Sweet dreams (Eurythmics). La Laura i la Claudia es van unir professionalment el 2015 sense deixar de banda projectes propis i personals amb els quals experimenten nous ritmes i camins musicals diversos. La seva actuació a l’Amélie Experience Terrace suposa una aposta sòlida de la firma Huîtres Amélie pel talent musical emergent. Huîtres Amélie està considerada la millor marca d’ostres del món per la textura, gruix i qualitat extraordinària del producte. La seva presència aquesta temporada a la Terrassa del Llac dels Pessons ha entussiasmat els usuaris de Grandvalira, que han trobat en aquest espai gastronòmic selecte i distingit una oferta única, en un entorn natural inigualable.
Com si amb això no n’hi hagués prou, aquest dissabte Leyla portarà els ritmes més intensos fins al cor de l’estació. Les dues artistes han assegurat a El Periódic estar molt emocionades per l’actuació, ja que mai abans han tocat en un lloc tan «espectacular». La Laura, que amb cada peu toca un instrument de percussió diferent mentre té les mans al teclat, espera que «la gent s’animi a ballar, perquè en els nostres concerts tothom balla i s’ho passa genial». Se’ns dubte, l’Amèlie Experience d’aquest dissabte serà una cita de les que no s’obliden fàcilment. Tots hi sou benvinguts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT