PUBLICITAT

Samtal

Oliveras signa la 28a plaça al supergegant de Samtal

A la prova de la Copa d’Europa Vargas acaba al 46è lloc i Courrieu 52è

Per EL PERIÒDIC

Oliveras, en una de les curses dels Mundials de Saint Moritz.
Oliveras, en una de les curses dels Mundials de Saint Moritz. | Agence Zoom / Alain Grosclaude
L’estació italiana de Samtal acull aquesta setmana curses de la Copa d’Europa. Obria la competició el supergegant, amb Marc Oliveras sent el millor andorrà dels tres que hi prenien part, classificant-se a la 28a plaça.
 
Va concloure amb un registre d’1.12,66 minuts. Matías Vargas va ser 46è amb 1.14,12 i Kevin Courrieu 52è amb 1.14,48. El guanyador va ser l’austríac Christian Walder (1.11.30). També pujaven al podi el suís Gian Luca Barandun (1.11,46) i el també austríac Johannes Kroell ( 1.11,51). Max Tissot, entrenador de la Federació Andorrana d’Esquí, indicava que Oliveras «ha fet una bona carrera, però encara li falta una mica de confiança i es nota, però molt millor. Comet una errada a la part baixa». Vargas «fa una bona cursa», sent el cinquè júnior, mentre que Courrieu «està una mica més lluny amb algunes errades que li tallen la velocitat». Avui es realitzarà una sessió d’entrenaments de descens.
 
D’altra banda, a Jaun (Suïssa) es disputava un eslàlom FIS. Àlex Rius va completar la prova en la 44a posició amb un crono d’1.42,95. Albert Pérez va ser 57è (1.44,91) i la resta d’esquiadors andorrans no finalitzaven la cursa. A la segona mànega era eliminat Robert Solsona, que havia marcat el 31è lloc en la primera. Àxel Esteve i Josh Alayrach quedaven desqualificats en la inicial. El guanyador va ser el suís Bernhard Niederberger 1.36,05. El van seguir a la classificació els seus compatriotes Noel Von Gruenigen (1.36,62) i Sandro Jenal (1.36,80). Avui es dipsuta un segon eslàlom FIS a la mateixa estació helvètica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT